Italiensk bondebrød

Dette brød bager vi til alle mulige lejligheder. Ja faktisk bager vi det fordi det bare smager godt til alt.
Supper, tapas, morgenmad, ristet... det er vidunderligt. Intet mindre.

Tit laver jeg blandinger til flere brød og opbevarer. Så jeg kun skal tilsætte de første 3 ingredienser, samt æblecider. NEMT!

Bondebrød opskrift BodySync

OPSKRIFTSLISTE

 

  • 0,75 l. vand
  • 25  gr. gær
  • 40 gr. loppefrøsakaller
  • 200 gr. fuldkornsrismel
  • 150 gr. boghvedemel
  • 75 gr. kartoffelmel
  • 2 spsk. kokosfiber
  • 1 tsk. himalaya salt
  • 1 spsk. kokossukker
  • 2 spsk. æblecidereddike

Fremgangsmåde

  • Vand og gær røres sammen, gerne i en røremaskine
  • Tilsæt loppefrøskaller og lad det stå og hvile i 5 min.
  • Hæld resten af ingredienserne i til dejen er lækker blød
  • Lad det hæve i 45 min. i skålen, gerne lunt og med et klæde over
  • Vend dejen ud på en plade med bagepapir, uden at røre det
  • Bag det ved 250 grader i 15 min og skru ned på 200 grader i 30 min.


  • Du kan også lave et Foccacia brød ud af det.
  • Så skal du lade brødet hæve i et ovnfast fad
  • Derefter pensler du det med olivenolie, og stikker dybe huller i brødet med dine fingre
  • Hæld mere olivenolie på, drys med rosmarinblade, 3-4 fed pressede hvidløg og flagesalt
  • Bag i 45 min. ved 200 grader
  • Sådan!!! Enjoy!!!


FLERE OPSKRIFTER

Kokostoppe opskrift BodySync

Kokostoppe, af de virkelig lækre slags

 

Bananpandekage opskrift BodySync

Banan pandekager, morgen, middag, aften, selv til natmad

Omeletter opskrift BodySync

Hjerte omeletter, nemmeste morgenmad og frokost.