Bodysync kropsterapi

Kropsbehandlinger


I mine behandlinger går jeg altid efter at finde årsagen til ubalancen, om det er fysisk eller psykisk er underordnet. Krop og hoved, følelser og tanker hænger sammen, og derfor arbejder jeg altid individuelt og med fokus på præcis dine udfordringer. Jeg hjælper med de fleste udfordringer, som kan mærkes i krop eller hoved.


Det kan være du mærker det jeg vil kalde en form for stress. Det kan mærkes på mange måder. Det kan være hovedpine, tankemylder, trykken for brystet, svært ved at høre, svært ved at koncentrere dig, føle dig træt, svært ved at sove, eller sove for meget. Det kan være du ikke kan overskue særlig meget, dit overskud er væk, du kan have ondt i kroppen, såsom nakken, skuldre, ryggen, hofter lårene, maven. Det kan være du taber dig, du tager på, du træner og træner, og intet ændre sig. Din krop råber og du aner ikke hvad den siger, du har måske ikke tid til at høre efter, du har glemt dig selv eller du har lært at ignorer den. 
Og det kunne jo være fantastisk at have overskud, energi, mærke kærlighed til dig selv og andre. Føle at livet ikke er en kamp, at du kan være ærlig og dig selv, du behøver ikke hele tiden at sætte dig selv bagerst i køen. 

Kost og kropsbehandlinger

Udrensning og behandlinger


6 timer med udrensnings behandlinger og frisk presset juicer. Dertil kommer 10 dages forberedelse med kost og mønstre. 


2 x 6 timer med udrensnings behandlinger og frisk presset juicer. Dertil kommer 10 dages forberedelse med kost og mønstre.


Kosten har en stor betydning for din krop og din mentale tilstand. Nu kan du få god kost, bedre fordøjelse og mere energi. Jeg laver forskellige forløb, med fokus på præcis din krop, dine udfordringer og dine styrker.  Du vil kunne slippe stress, bekymringer eller andre uhensigtsmæssige tanker i både krop og hoved, og leve det liv som du har lyst til.

Mange mennesker har ondt i maven, eksemer, oppustethed, mærker tunghed i kroppen og bruger alt for meget energi på at kæmpe med mad, drikkelse osv. 

Mad i dag er desværre fyldt med "skidt og møg". Vi bliver nærmest afhængige og har brug for at booste os med mere og mere, fordi i stedet for at give god energi på den lange bane, giver det et alt for hurtigt kvikfix, som desværre giver bagslag. Det giver kun stress og en virkelig træthed bagefter. Som kræver endnu mere for at komme videre. 

Kosten har så stor betydning for vores velbefindelse, men det kan være svært at ændre alene, og svært med de mønstre og vaner du har brugt i hele dit liv, som du sikkert har lært hjemmefra. 

Vi snakker sammen inden du starter på dit 10 dages forløb op tilbehandlingerne og lægger gode planer. Det kommer til at handle om kost,  mønstre og "gode" gamle vaner. 
Så kommer du i 6 timer i træk, får behandlinger med pauser og juicer.
Måske har du valgt den store pakke, og så kommer du 2 dage i træk og får behandlinger.

Der er kun fokus på dig, din krop, og der vil altid dukke en masse gamle følelser op, som bliver skønt at give slip på. Derpå vil jeg næsten garantere en ny og bedre udgave af dig selv, med ny energi og power til at leve det liv du har lyst til."Hold nu kæft hvor er det en lettelse at give slip.
Er gladere end længe"

                                 Lene

"Jeg er så inderligt taknemmelig for jeg endte lige netop hos dig. Jeg har udviklet mig mere på 5 måneder end  jeg troede var muligt"               Camilla

"Lige hvad jeg trængte til!! Elsker at mærke mig selv. Elsker, elsker, elsker det!

Tak Pia Maria"

                                   Mette

                 Pia Maria
BodySync kropsterapi & Samtale

SPA ture til Sverige Bodysync kropsterapi

"Føler mig som den heldigste kvinde, Jeg er dybt taknemmelig over denne oplevelse. Tak for tillid og omsorg"

                                       Gitte

  Spa Ture og Workshops


Jeg har i mange år afholdt rigtig mange Spa ture / retreats i udlandet, retreats i Danmark og workshops med træning og krop i fokus. Alt sammen med nydelse, kun kvinder, masser af rummelighed, viden, opdagelser, ro og energi.
De bliver afholdt hen over hele året, og er meget populære.


  Luksus spa tur


Jeg afholder spa ture til Sverige, på det skønneste, lækreste spa sted man kan drømme om. Det er ren luksus. Og fokus på krop, nervesystem og mønstre. Vi laver BodySync træning, går i saunaer, dampbade og varmtvandbassiner.  Og spiser lækker mad. At have 5 dage med kun fokus på dig, intet arbejde, tlf., børn, indkøb, ja alt ansvar, er det mest vidunderlige du kan gøre for dig.
Min gode kollegaer Annette, som blandt laver hypnose, er altid med.


 • Træning
 • Saunaer
 • Dampbade
 • Infrarød sauna
 • Japansk bad med salt skrub
 • Koldtvandskar
 • Varmt vandsbassiner
 • Boblebad
 • Varme hyggelige hvilesteder, bla. liggestole og hængekøjer
 • Et virkelig lækkert hotel med smuk indretning og gode senge
 • Lækker mad 3 gange om dagen
 • Vitaminer og olie
 • Dit eget værelse
 • Badekåber og håndklæder
 • Begrænsede antal, og kun kvinder
 • Annette som tilbyder hypnose
 • Al den terapi du har lyst til
 • Masser af kropsbevisthed


Skriv til mig for mere information, datoer og pris.Workshop træning


Jeg afholder trænings workshops løbende hen over året.

Handler om fokus på vejrtrækning, du mærker din styrke, mærker din power, mærker alle dine led og muskler i kroppen.

Vi kommer hele kroppen igennem, og vi både griner, græder og knokler som gale. Præcis som man kan ved en behandling!

Du behøver ikke at være i nogen bestemt form, du kommer præcis som du er...