Pia Maria
BodySync kropsterapi & Samtale

Pia Maria Bodysync kropsterapi

Jeg hedder Pia Maria,

født i år 1971.

Er kæreste med Thomas, er mor til Cecilie, Matilde og Signe, og er bonus mor til Kasper og Ida.


Vi har en Viggo kat, 2 hunde og mindst 1 hest. 

Min historie

Jeg elsker mit job. Det er en gave at arbejde med mennesker,        

som har lyst til at mærke sig selv, se på sig selv og leve 100%. Det gælder både fysisk og psykisk.

 

Det er det, jeg selv stræber efter, og for mig personligt er min opmærksomhed på at hjælpe folk med at finde deres potientale, at  mærke energi og glæde over livet, en fantastisk proces at følge. Det har jeg efterhånden gjort i flere forskellige sammenhænge. 


Jeg startede uddannelse hos Body SDS i 2006, samtidig med jeg var på klinikken "Detox dit liv" hvor vi arbejdede med mønstre, vaner og kost. Derudover arbejdede jeg hos Props and Pearls, hvor jeg arbejdede med brystkræft og underlivskræft kvinder. 


Al det startede jeg med, fordi jeg var nysgerrig på kroppen og sindet, havde lyst til at leve mere sundt og i balance med både min krop, mit arbejdsliv og de mennesker jeg omgav mig med. 

Jeg elsker mit familieliv, og nyder vores dyr, skoven og havet. Oplevelser både hjemme og ude er vigtige for mig. 

Privat går jeg i skoven mindst en time med hundene hver dag, også tit med hesten. Jeg går i sauna og løber.  Meget gerne sammen med mine børn. Samtidig går jeg meget op i vores kost, da jeg ved hvor vigtigt det er, både for mig og min familie, at have overskud og energi til hverdagen. Det er skønt, når livet bliver let og legende, og der er plads til at åbne op for hvad livet byder.


Jeg har oplevede en del, også oplevelser som jeg godt kunne være foruden. Som barn voksede jeg op i et voldeligt hjem. Både fysisk og psykisk vold. 

Jeg har været enlig mor af flere omgange. Først til mine 2 store piger, blev gift, igen og fik min yngste datter. Da hun var 2 år, blev vi alene igen, da min mand mistede livet. Jeg kender til at miste, at stå alene med børn, at mangle familie, føle tiden løbe, knokle for at alle komme igennem livet med det hele i behold.
Og fundet de mest fantastiske løsninger, fordi når kroppen er med, når vi trækker vejret, så bliver alt nemmere.